Meny

Julerbjudande hos IvacyVPN: 83% rabatt + ett år gratis + gratis lösenordshanterare

Julen närmar sig, och som en konsekvens av detta bjussar IvacyVPN på ett erbjudande som heter duga. Den ordinarie månadskostnaden ($9.95) rabatteras med 83% om ni tecknar er för ett år, och landar på $1.67/mån. Och om ni väljer att köra på jul-dealen ingår även: Ett år till med IvacyVPN samt en ettårsprenumeration för lösenordshanteraren Sticky Password.

sticky-password

Mer specifikt betalar ni $40 för ett ettårs-abonnemang hos IvacyVPN, får ytterligare ett år gratis samt ett premiumkonto hos Sticky Password som är giltigt ett år (kostar $29.99 om det skulle köpas löst).

Betala kan ni göra med bland annat Paypal samt kontokort, och om ni inte skulle vara nöjda kan ni använda er av pengarna tillbaka-garantin som sträcker sig över 30 dagar.

IvacyVPN presterar bra eller mycket bra i alla mätbara kategorier, återfinns högt upp på topplistan och erbjuder stöd för både port forwarding samt dedikerade IP-nummer. De är dessutom en av få VPN-aktörer som lanserar riktigt bra erbjudanden, åtminstone i mitt tycke.

För att ta tillvara på dealen, klicka här eller på knappen nedan.

Ta er till IvacyVPNs julerbjudande

Vill ni skippa ettårs-dealen och istället köra på fem år? Besök IvacyVPN.com och ange rabattkoden ”IVACY15” för att få 15% rabatt på femårsabonnemanget. När rabattkoden väl är aktiverad sänks månadskostnaden till $1.13.

4 KOMMENTARER

Prenumerera
Notifiera mig om
guest
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
JTL

Tack för tipset. Då jag hade en massa pengar liggande kunde jag inte motstå erbjudandet om 5 år till priset av ett även om jag egentligen är misstänksam enligt principen ”om någonting låter låter för bra för att vara sant så är det förmodligen det” 🙂 och det faktum att jag redan har en VPN (privateVPN) som jag är nöjd med. Men va faen, man kan aldrig ha för många VPN, eller hur 😉 . Men de har ju ett webläsartillägg och då kan jag köra dubbla VPN 🙂

JTL

Jag har använt PrivateVPN i tre år och har bara gott att säga om dem. Jag har alltid VPN inkopplat. Aldrig haft några avbrott. Inte upplevt lägre hastigheter pga t.ex. att servern haft för många användare, vilket ofta hände med NordVPN när jag använde dem innan PrivatevVPN. Då fick man byta till en annan server. Det var smått irriterande, men det kanske blivit bättre nuförtiden? Tappar inte nämnvärt av full hastighet på 100/100 lina.
Enkelt att använda i Linux (openVPN), även om jag önskat att de hade haft en dedikerad app med GUI, men det är knappt några VPNs som har det tyvärr. Har fungerat bra utomlands.

De senaste artiklarna

Mer om VPN