Meny

Julerbjudande hos IvacyVPN: 83% rabatt + ett år gratis + gratis lösenordshanterare

Julen närmar sig, och som en konsekvens av detta bjussar IvacyVPN på ett erbjudande som heter duga. Den ordinarie månadskostnaden ($9.95) rabatteras med 83% om ni tecknar er för ett år, och landar på $1.67/mån. Och om ni väljer att köra på jul-dealen ingår även: Ett år till med IvacyVPN samt en ettårsprenumeration för lösenordshanteraren Sticky Password.

sticky-password

Mer specifikt betalar ni $40 för ett ettårs-abonnemang hos IvacyVPN, får ytterligare ett år gratis samt ett premiumkonto hos Sticky Password som är giltigt ett år (kostar $29.99 om det skulle köpas löst).

Betala kan ni göra med bland annat Paypal samt kontokort, och om ni inte skulle vara nöjda kan ni använda er av pengarna tillbaka-garantin som sträcker sig över 30 dagar.

IvacyVPN presterar bra eller mycket bra i alla mätbara kategorier, återfinns högt upp på topplistan och erbjuder stöd för både port forwarding samt dedikerade IP-nummer. De är dessutom en av få VPN-aktörer som lanserar riktigt bra erbjudanden, åtminstone i mitt tycke.

För att ta tillvara på dealen, klicka här eller på knappen nedan.

Ta er till IvacyVPNs julerbjudande

Vill ni skippa ettårs-dealen och istället köra på fem år? Besök IvacyVPN.com och ange rabattkoden ”IVACY15” för att få 15% rabatt på femårsabonnemanget. När rabattkoden väl är aktiverad sänks månadskostnaden till $1.13.

4 KOMMENTARER

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

4 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN