Meny

MPA America har tagit över ytterligare ett gäng IPTV-domäner

När piratsajter, pirat-IPTV-nätverk och dylikt tas ner slås det ofta på den stora trumman. Polischefer kallar till flådiga presskonferenser och berättar att ”rättvisan har segrat” – eller något annat trams som ska få de breda massorna att häpna. Men ibland tas piratsajter ner helt utan pompa och ståt, och det är just detta som har hänt den här gången.

MPA America, före detta MPAA, är vana att ta ner diverse piratsajter för att omdirigera dessa till ”aja baja piratkopiera är dumt”-sajter som de själva kontrollerar.

Torrentfreak har uppmärksammat ett antal IPTV-sajter, såsom OneStepTV, TVStreamsNow, BestTVStream, XCaliberTV och MoreMediaBox.com – som alla numera omdirigeras till MPA America-styrda sajter.

mpa-america-omdirigering

Upphovsrättsorganisationen har därmed vunnit en längre rad strider som helt enkelt inte uppmärksammats – och därmed smugit under mångas radar. Detta kan tyda på att upphovsrättsorganisationen försatt sajtägarna med munkavle – men detta förblir än så länge bara en misstanke. Nåväl, vilka ”mindre” IPTV-aktörer som får det tvivelaktiga nöjet att stängas ner nästa gång vet bara MPA America själva.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN