Meny

Nya filmer och serier på Netflix i februari 2020

I denna artikel presenterar vi alla nya serier och filmer som dyker upp på Netflix i USA och i Sverige. Under februari månad slinker många originaltitlar in, och den mest efterlängtade serien är förmodligen Better Call Saul, som gör entré med sin femte säsong. Better Call Saul är dessutom något unik, då serien inte visas på den amerikanska sidan av Netflix förrns i augusti, då ett annat tv-bolag köpt rättigheterna i Nordamerika.

Som vanligt är allt material som är fetmarkerat, tex. Netflix Serier och Netflix Film, tillgängligt i alla regioner. Om ni veta mer om hur ni låser upp Netflix amerikanska utbud, läs gärna vidare här.

Länkarna tar er vidare till film och tv-serie-databasen IMDb. Väl där får ni chansen att bekanta er med alla nytillkomna serier och filmer i lugn och ro.

1 februari

3 februari

4 februari

5 februari

6 februari

7 februari

8 februari

9 februari

11 februari

12 februari

13 februari

14 februari

15 februari

17 februari

19 februari

20 februari

21 februari

22 februari

23 februari

24 februari

25 februari

26 februari

27 februari

28 februari

29 februari

Detta försvinner från Netflix i februari 2020

Som ni själva har märkt av har Netflix fyllt på ganska rejält, men som vanligt försvinner det ett gäng titlar i samband med att nya kommer till. Bland godbitarna hittar vi bland annat Gangs of New York, The Matrix-filmerna, American Beauty och många fler.

Om det är någon film eller tv-serie som ni glömt att kika på – skynda er på innan det är försent. Traditionsenligt kör vi med IMDb-länkar även här.

the-matrix-poster

11 februari

14 februari

15 februari

18 februari

19 februari

20 februari

21 februari

26 februari

27 februari

28 februari

29 februari

Är det den andra säsongen av Altered Carbon som lockar mest, eller är det kanske Better Call Saul som det peppas inför? Ni kanske till och med hittar några andra godbitar i listan? Snacka gärna mer om saken i kommentarsfältet nedan.

1 KOMMENTAR

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN