Meny

Nya filmer och serier på Netflix i mars 2020

Här presenterar vi allt material som ploppar upp på Netflix i mars, och som ni snart kommer att märka klämmer Netflix ur sig originalmaterial så det står härliga till. För att nämna två exempel släpps den andra säsongen av Paradise PD, och bara några dagar senare gör den tredje säsongen av Ozark entré.

Om ni vill veta mer om hur ni låser upp Netflix amerikanska bibliotek, som är ungefär tre gånger så stort som det svenska, läs gärna vidare här. Och precis som vanligt är det fetmarkerade materialet, tex. Netflix Serier och Netflix Film, tillgängligt i alla regioner.

Om ni klickar på länkarna tas ni vidare till film- och tv-serie-databasen IMDb. Väl där kan ni bekanta er med alla nytillskott i lugn och ro.

1 mars

3 mars

4 mars

5 mars

6 mars

8 mars

10 mars

11 mars

12 mars

13 mars

15 mars

16 mars

17 mars

18 mars

19 mars

20 mars

23 mars

  • Levante | Animerat | Netflix Anime

25 mars

26 mars

27 mars

Detta försvinner från Netflix i mars 2020

Då Netflix köper in stora delar av sitt material från utländska mediejättar blir vi tyvärr tvungna att säga hejs svejs till ett antal titlar. Batman- och Kill Bill-filmerna kommer säkert att vara saknade hos många. Nåväl, skynda er – kika på innan det är för sent.

3 mars

4 mars

7 mars

9 mars

14 mars

15 mars

17 mars

19 mars

24 mars

30 mars

Med lite tur har ni säkert hittat några favoriter. Om ni vill snacka mer om vilka tv-serier och filmer som ni ser fram emot mest – hojta gärna till i kommentarsfältet.

2 KOMMENTARER

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN