Meny

Nya filmer och serier på Netflix i januari 2020

I denna artikel presenteras alla nya serier och filmer som ploppar upp på Netflix under januari 2019. Precis som vanligt trillar en stor mängd originalmaterial in, tillsammans med klassiker såsom Nakna Pistolen, Sagan om Ringen-filmerna samt mycket mer.

Allt material som är märkt ”Netflix Film”, ”Netflix Original”, ”Netflix Dokumentär” eller ”Netflix Anime” kommer att vara tillgängligt i alla regioner, men somliga serier och filmer är tyvärr öronmärkta för USA-marknaden. Men det är ingen större fara. Med en kompetent VPN-tjänst tillåts ni lura systemet – lätt som en plätt.

Om ni vill veta mer om en specifik film eller tv-serie, klicka gärna på någon av IMDB-länkarna för hämta hem lite mer information.

Läs mer: Så här låser ni upp Netflix och BBC iPlayer

Alla nya filmer och serier på Netflix i januari

1 januari

2 januari

3 januari

4 januari

8 januari

  • Cheer | Netflix Dokumentär

10 januari

12 januari

13 januari

14 januari

15 januari

16 januari

17 januari

18 januari

20 januari

21 januari

22 januari

23 januari

24 januari

26 januari

27 januari

28 januari

29 januari

30 januari

31 januari

Som ni själva har läst bidrar Netflix med en hejdundrandes januarimånad. Nya Bojack Horseman-avsnitt släpps, den norska serien Ragnarök gör entré och den andra säsongen av Sex Education får se dagens ljus. Har ni några egna favoriter som ni vill snacka mer om? Hör gärna av er via kommentarsfältet.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN