Meny

Ökänd releasegrupp har läckt Frozen 2

En av världens mest kända releasegrupper, Hive-CM8, har laddat upp en screenerkopia av Frozen 2 på ett större gäng piratsidor. Releasegruppen är mycket noga med att bara ladda upp filmer som gått jämnt ut rent ekonomiskt, och om vi ska tro samma gäng har Disney kammat hem tillräckligt med kosing.

frozen-2-har-läckt

En screener-kopia består av en Dvd- eller Blu-ray-film som Oscarsjuryn och övriga gala-medlemmar får ta emot av filmbranschen varje år. Och jepp – dessa har en tendens att få ben, till filmbranschens förtret. Uncut Gems var först ut, och läckte för någon vecka sedan. Men Hive-CM8 är alltid ute efter nytt material. När Uncut Gems väl läckte ville de komma i kontakt med någon som kunde slinga över Frozen 2 och/eller den nya Star Wars-filmen. Frozen 2 har de förstås redan kommit över, men den senaste Star Wars-rullen verkar de inte ha någon tur med.

frozen-2-på-baystream

Frozen 2 sänds fortfarande på Bio och det kommer ta ytterligare ett par månader innan det är tal om någon digital release från Disneys sida. För att sammanfatta läget har sju screener-releaser fått se dagens ljus – denna säsongen vill säga. Det räcker med en till så är förra screener-säsongens bottennotering (på åtta screener-releaser) tangerad.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN