I MLB.tv-tillägget hittar vi vansinniga mängder med Baseboll. Inga livesändningar – men repriser (hela matcherna), höjdpunkter samt mycket mer. Ett gratiskonto på MLB.tv behövs, och en VPN-tjänst som erbjuder kvicka hastigheter på USA-servrarna vill säga (topplistan). Samtliga basebollmatcher, inklusive All Star-matcher, blir tillgängliga i Kodi-appen 90 minuter efter slutsignalen.

Innan vi börjar..

Många Kodi-användare väljer att skydda sig via en VPN-tjänst. Tack vare detta kan vår regering, våra internetoperatörer och skumma advokatbyråer aldrig få reda på vad vi pysslar med online. Jag rekommenderar att ni använder er av en VPN-tjänst som är snabb nog för låta dig strömma Kodi-material utan laggande, buffrande, och annat trams – samtidigt som säkerhetsläget är på topp och loggpolicyn är bergsäker.

En VPN-leverantör som bockar i alla dessa krav samt mycket är är Cyberghost(recension). VPN-tjänsten är utöver detta även enkel att komma igång med och fungerar på en lång rad enheter – inklusive Windows, Mac, iOS, Linux samt Android. Om ni vill kunna jämföra samtliga VPN-tjänster mot varandra är för övrigt topplistan ett mycket bra val.

Läs mer: Här listas de bästa VPN-tjänsterna för Kodi

MLB.tv – installationsguide

Många guider består av två delar, men här behöver vi bara en. Detta då MLB.tv finns på den officiella Kodi-repon som i sin tur finns förinstallerad i programmet.

Steg 1: Starta upp Kodi och klicka på sökikonen.

sök-från-kodis-huvudmeny

Steg 2: Välj ”Search add-ons”

välja-att-söka-efter-tillägg

Steg 3: Sök efter ”MLB.tv” och välj ”OK”

sök-efter-mlb

Steg 4: Välj ”Media Sources – MLB.tv” 

välj-mlb-tv

Steg 5: Klicka på ”Install” 

installera-mlb.tv-appen

Steg 6: Välj ”OK”. Om en sådan skylt inte dyker upp – hoppa vidare till nästa steg.

klicka-ok-för-att-installera-mlb.tv_

Steg 7: Installationen bekräftas med hjälp av en popup-ruta

popup-ruta-säger-att-mlb.tv-är-installerat

Steg 8: Tillägget är nu installerat och kan när som helst väljas genom att ni klickar på ”Add-ons” och sedan väljer ”Video Add-ons” från huvudmenyn

mlb.tv-kan-nås-från-kodis-huvudmeny

Få en bättre Kodi-upplevelse med en VPN-tjänst

Allt ni gör på internet övervakas i realtid av både vår regering samt våra internetoperatörer. Detta innebär bland annat att upphovsrättstroll samt oetiska advokatorganisationer kan ställa till med en hel del problem om de väl sätter klorna i oss.

Då det inte är vi själva som styr över det material som Kodi-tilläggen bjussar på kan upphovsrättstrollen sniffa upp våra IP-adresser och beskylla oss för både det ena och det andra. Seriösa VPN-leverantörer, såsom de på topplistan, döljer våra riktiga IP-adresser och byter ut dessa mot företagets egna sådana. På detta sätt hålls obehöriga snokare borta, och om någon, tex. ett upphovsrättstroll, försöker ta reda på vilken VPN-kund som använt ett visst IP-nummer, får de kalla handen direkt.

Just nu står Cyberghost för det mest stabila och prisvärda alternativet, och det är löjligt enkelt att komma igång:

Steg 1: Teckna er för CyberghostVPN

Steg 2: Ladda ner och installera en VPN-app på den enhet ni använder er av. Cyberghost tillåter för närvarande sju samtidigt uppkopplade enheter – vilket är ett hack över medelnivån.

Steg 3: Koppla upp er mot en lämplig VPN-server. Ju närmare servern är – desto snabbare går det. Svenskar bör därför koppla upp sig mot svenska VPN-servrar i första hand.

Enligt våra tester är samtliga av Cyberghosts VPN-servrar kvicka, inklusive de amerikanska, svenska, brittiska och kanadensiska sådana. Detta innebär att vi kommer åt samtliga regionslåsta Kodi-tillägg såsom CBC, NHL TV samt BBC iPlayer med flera – helt utan frysande eller buffrande.

cyberghost-för-windows-applikation

Utöver detta erbjuder Cyberghost dessutom en pengarna tillbaka-garanti som sträcker sig över 45 dagar – om ni inte skulle vara helt nöjda vill säga.

Vad innehåller MLB.tv?

Som ni ser nedan går det att välja på dagens matcher, gårdagens matcher eller bläddra fram till rätt match via en kalender. Bildkvaliteten är mycket bra, och om man är en superinbiten basebollfantast går det även att betala för sig.

Då får man tillgång till samtliga livematcher, man slipper med andra ord vänta 90 minuter på att matchen i fråga ska läggas upp. Att betala för sig är i mina ögon helt onödigt, men ni som är sugna på att göra detta kan välja att teckna ett betalkonto på MLB.tv. En sådan prenumeration kostar omkring 400 till 500 kronor per år. Billigast kommer ni undan om ni ”bara” väljer att följa ett lag.

mlb.tv-huvudgränssnittet

Då var denna guide avslutad. Om ni har några frågor, problem eller dylikt – hör gärna av er via kommentarsfältet.

Läs mer: Allt om Kodi: Tillägg, tips, guider och mycket mer

Läs mer: Kom igång med undertexter i Kodi

Prenumerera
Notifiera mig
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments