Meny

Spara 79% och få 2 månader gratis med Cyberghosts nyårs-deal

Året drar sig mot sitt slut, och i samband med det lilla firandet avges ofta diverse löften. Om ett av dessa är att skaffa ett treårigt Cyberghost-abonnemang har ni en jäkla tur, då Cyberghost precis lanserat sitt nyårserbjudande.

Mer specifikt sparar ni 79% om ni tecknar er för 3 år. Totalsumman landar på $99 (ca. 925 kr) och måste betalas som en klumpsumma. Utöver detta ingår även två gratismånader, som annars kostat $12 stycket.

Om ni inte är beredda att teckna er för tre år finns även ettårs- och tvåårs-abonnemangen tillgängliga. Om ni väljer att köra på ettårs-varianten landar totalsumman på $71.88 (ca. 670 kr), och för tvåårs-abonnemanget är det $88.56 (ca. 827 kr) som gäller.

Cyberghost är urstarka, och återfinns på förstaplatsen på VPN-topplistan. Egenutvecklade VPN-appar finns tillgängliga för alla tänkbara plattformar, servrarna är kvicka som attan och i serverparken är störst i branschen (5.900+ servrar). I övrigt är supportsidan fruktansvärt bra uppstyrd och loggavtalet fullkomligt vattentätt. Om ni vill läsa mer – kika gärna på hela recensionen.

För närvarande ser prisläget ut enligt följande:

Cyberghost 1-årsabonnemang | $71.88 eller ca. 670 kr | $5.99/mån
Cyberghost 2-årsabonnemang | $88.56 eller ca. 827 kr | $3.69/mån
Cyberghost 3-årsabonnemang | $99 eller ca. 925 kr | $2.75/mån

Klicka här eller på knappen nedan för att ta del av nyårs-dealen (som upphör att gälla den 11 januari).

Ta er till Cyberghosts nyårs-deal

Är nyårserbjudandet något att ha? Kommer ni slå till eller inte? Hör gärna av er via kommentarsfältet nedan för att diskutera vidare.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN