Meny

Erbjudande hos Surfshark: VPN från 22 kr/mån (Spara 83%)

Med detta erbjudande får du 81 % rabatt på ett VPN-abonnemang från Surfshark. Vi rekommenderar att du tecknar dig för två år. Om du gör så betalar du totalt 520 kronor, vilket innebär att månadsavgiften ligger på 22 kronor.

Rabattkupong för Surfshark

Surfshark 200x112 1

Surfshark VPN

Du sparar 83 % och får ta del av 3 gratismånader såvida du tecknar dig för 2 år. Du betalar €2.09 (ca. 21 kronor) per månad, och en pengarna tillbaka-garanti på 30 dagar inkluderas alltid.
€10.59
2.09/mån
SPARA 80%
Till erbjudandet

Mer information om erbjudandet

  • Abonnemangets längd: 2 år
  • Du sparar pengar: Erbjudandet ger dig 81 % lägre månadspris
  • Pengarna tillbaka-garanti: 30 dagar
  • Totalpris: €50.16 (ca. 520 kr)
  • Månadskostnad: €2.09 (ca. 22 kronor)

(Du behöver ingen rabattkod – kampanjpriset appliceras per automatik)

Läs mer: Vi ger dig också en bra rabatt på Cyberghost-abonnemang.

Läs mer: Här hittar du alla rabattkuponger för VPN som vi erbjuder!

Mer information om Surfshark

Det är i huvudsak två faktorer som utmärker Surfshark från konkurrenterna. För det första är prisläget svårslaget, och för det andra får du koppla upp hur många enheter du vill på en och samma gång.

Det är unikt då många av konkurrenterna tillämpar enhetsbegränsningar på ca. 4 till 8 samtidigt uppkopplade enheter. Du bör dock inte koppla upp mer än ett tjugotal enheter. Om du gör så kommer förmodligen kundsupporten att höra av sig och undra vad du pysslar med.

I övrigt finns det inte mycket att klaga på. VPN-appar finns på plats för alla vanliga enheter (iOS, Android, Windows, Mac och Linux), inga känsliga loggar sparas och kundsupport-gänget är trevliga samt kunniga, och svarar alltid på momangen.

De sviker inte heller på streamingsidan. Alla internationella tv-plattformar kan låsas upp, såsom Netflix, BBC iPlayer och Hulu. Samma visa gäller även alla svenska streamingtjänster, såsom SVT Play, HBO Nordic och Viaplay.

Surfshark är även ett av få VPN-företag som klarar av att låsa upp C More i utlandet. Den prestationen mäktar varken ExpressVPN eller Cyberghost med.

För att sammanfatta läget har över 60 VPN-leverantörer recenserats, och Surfshark tillhör det absoluta toppskiktet. Om du vill veta mer om Surfshark, ta gärna del av vårt test av Surfshark.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN