Under veckan som gått har det hänt en hel del inom piratscenen. Ett större gäng screeners har laddats upp på diverse torrentsajter, men Swesub-topplistan är däremot ganska oförändrad.

 • Den data som ligger bakom resultatet hämtas in från The Pirate Bay och 1337x.
 • Samtliga filmer som listas finns tillgängliga i bra kvalitet, dvs. Web-DL, Webrip, HDRip, BDrip eller DVDrip.
 • Alla filmer har svenska undertexter.
 • Förra veckans placering listas inom parentes.

Det nordiska dramat ”Queen of Hearts” behåller förstaplatsen och för ovanlighetens skull har inga nykomlingar letat sig in. Vi får hoppas att nästa veckas lista bjuder på fler överraskningar.

5 KOMMENTARER

  • Den frågan har jag också försökt att få besvarad. Vpnbasen kanske har någon aning?

   Medan jag skriver mitt första inlägg här så vill jag passa på att säga att denna sida är riktigt intressan. Fortsätt med det underbara arbete du/ni håller på med!

   • Hej Hopp. Det är bara en rackare som ligger bakom materialet, och det är jag:) Jag har tyvärr inte en aning varför sidan ligger nere.

    Tänkbara anledningar:

    – Upphovsrättslobbyn har meddelat webbhotellet som i sin tur stängt ner sajten
    – Upphovsrättslobbyn hotar gänget bakom Swesub.to, som väljer att bomma igen frivilligt
    – Tekniskt strul

    Om jag får vara lite konspiratoriskt av mig chansar jag på någon av de två första punkterna. Men som sagt – ett gäng chansningar är det bästa ni får från mitt håll:)

    Tillägg: Tack för den goda kritiken:) Och om det är torrentsidor som lockar – kika gärna in här.

    • Oj, snabb respons också! Det gillas 🙂
     Ja, du har antagligen rätt. Vi får väl se om det kommer någon vidare infomation om Swesub.to. Var ändå en rätt skön sida, lätt att ladda ner filmen som är Swesubad.

     • Här går det undan;) Det är få Swesub-sajter som fortfarande är uppe och tickar. De renodlade streamingsajterna, dvs. Dreamfilm och gänget, verkar ha tagit över fullständigt. Om vi bortser från de stängda Swesub-sajterna och de stora drakarna finns det inte mycket kvar, som jag uppfattar det iallafall..

LÄMNA ETT SVAR

Kommentera gärna!
Ange ditt namn