Meny

Här listas de bästa Kodi-källorna just nu

Kodi är en av världens mest populära mediaspelare, och mycket av den populariteten är säkerligen tilläggens förtjänst. Kodis officiella källa är i sin tur helt acceptabel, men samtidigt något tråkig då de mest innehållsrika streaming-apparna håller hus på helt andra ställen.

För att få ta del av godbitar såsom Gaia, Exodus Redux, Genesis, Venom och gänget måste diverse tredjepartskällor installeras. Och jepp – här går vi igenom de bästa och mest populära valen.

Läs mer: Allt om Kodi: Tillägg, tips, guider och mycket mer

Tips: Kodi-tillägg som du installerar via tredjepartskällor kan ge dig tillgång till material från piratströmmar, trots att du inte har samtyckt om att titta på piratkopierat material.

Att dölja sin webbtrafik med en bra VPN är därför en god idé, så att upphovsrättslobbyn får möjlighet att skicka kravbrev till dig. Läs gärna mer om hur du hittar en bra VPN i vår samlingsartikel om de bästa VPN-tjänsterna i Sverige.

Vad är en Kodi-källa

En Kodi-källa, eller Kodi Repo som engelsktalande säger, fungerar som en sorts lagringsplats som i sin tur innehåller ett antal tillägg. Om vi ska dra till med ett relevant exempel kan vi mycket förenklat säga att App Store är en Apple-källa och Google Play är en Android-källa.

Då många av tredjeparskällorna innehåller tillägg som befinner sig i den lagliga gråzonen är förmodligen även VPN-tjänst ett bra alternativ. Tack vare VPN-tekniken byts era riktiga IP-nummer ut för att istället ersättas med ett likvärdigt som i sin tur VPN-företaget basar över.

Och om ni skulle ha otur – det vill säga om upphovsrättsmaffian försöker sätta klorna i er, har de ingenting att hämta då samtliga VPN-leverantörer på topplistan aldrig lämnar ut dessa typer av uppgifter.

Hur installeras en Kodi-källa?

Detta är busenkelt – och går till på följande sätt:

Steg 1: Klicka på kugghjulsikonen (”Settings”) -> välj ”File Manager” och dubbelklicka på ”Add Source”

lägg-till-källa-på-kodi

Steg 2: Klicka på ”<None>” och fyll i källans webbadress. Inom samma gränssnitt kan ni även döpa om källan till någonting passande – men standardvalet brukar i regel passa bäst.

lägga-till-kodi-källa

Steg 3: Ta er tillbaka till hemskärmen, välj ”Add-ons” och klicka på paketinstalleraren.

välj-kodis-paketinstallerare

Steg 4: Välj ”Install from Zip file” och klicka på det namn som ni döpte källan till. Därefter väljer ni rätt Zip-fil, som i regel heter exakt samma sak som källan. Tänk även på att alltid välja det högsta versionsnumret. När källan är installerad bekräftas detta genom att en popup-ruta dyker upp i det högra hörnet.

installera-kodi-källa-från-zip-fil

Steg 5: Därefter väljer ni ”Install from repository” och klickar på den källa ni precis installerat. Nu presenteras samtliga tillägg som Kodi-källan bjussar på. Exempelbilden nedan visar upp Kodil, som i sin tur innehåller drösvis med intressanta appar.

välj-kodil

Samtliga källor som anges nedan är testade och fungerar utmärkt, men om någon av dessa skulle krångla – hör gärna av er till [email protected] så korrigeras artikeln omedelbums.

De 5 bästa Kodi-källorna just nu

#1. Kodil Repo

kodil-repo-kodi

Kodil är den absolut bästa Kodi-repon som finns tillgänglig i dagsläget. Där finns appar för precis allt: Filmer, tv-serier, nyheter, sport, träning, musik och mycket mer. Då källan sammanlagt innehåller strax över 600 tillägg gör ni bäst i att använda er av sökfunktionen som Kodi valt att kalla för ”Filter”. Kodil bjussar bland annat på följande Kodi-tillägg:

Länk till källan: http://androidaba.com/addons/
Alternativ länk: http://www.lvtvv.com/repo/
Antal video-tillägg: 683

Tips: När ni installerar en ny Kodi-app kan ni ibland få välja vilken källa densamma ska installeras från. Om möjligt – välj alltid Kodil. De är vansinnigt stabila och även kvickast när det kommer till att uppdatera de appar som laddas ner.

#2. Super Repo

super-repo

Super Repo är med stor sannolikhet en av de mest kända Kodi-källorna just nu. Här hittar vi förutom tillägg även teman som kan förbättra Kodis utseende ganska rejält. Sammanlagt hittar vi strax över 1.000 intressanta tillägg, och nedan hittar ni några exempel på dessa:

Länk till källan: http://aeom.ga/repo
Antal video-tillägg: 1.087

#3. Man Cave Repo

man-cave-repo

Man Cave Repo innehåller ett stort antal populära Kodi-tillägg, och de mest kända i gänget är förmodligen Riddler Stream och Johki’s Wrestling. I övrigt hittar vi ”bara” ett tjugotal ytterligare appar, men då källan är så pass stabil hamnar den trots allt på topp 5-listan. Nedan hittar ni några exempel på övriga Man Cave-appar som är riktigt populära:

 • NFL.com
 • World TV
 • Horror Cave
 • Man Cave Flix
 • Man Cave Jam

Länk till källan: http://mcteam.tech/repo
Antal video-tillägg: 20

#4. All Eyez On Me

all-eyez-on-me-kodi-tillägg

All Eyez On Me-källan är inte lika fullproppad med tillägg som Super Repo och Kodil – men appar finns det ändå så det räcker och blir över. Nedan hittar ni några exempel på ett antal av dessa:

 • Sportie
 • OK Goals
 • Match Replays
 • GangLand
 • Masters of The Universe
 • All Eyez On Me

Länk till källan: http://aeom.ga/repo
Antal video-tillägg: 38

#5. Tojelako Repo

tojelako-repo-kodi

Tojelako-gänget bjussar inte på särskilt många Kodi-tillägg, men de som finns tillgängliga håller åtminstone en mycket hög kvalitet. Kändast i gänget är förmodligen live tv-tillägget Robin Hood TV, men det finns samtidigt en hel del andra appar att ta del av, såsom:

 • LiveStreams Pro
 • Boom IPTV
 • Balkan Video
 • Zorro TV
 • Sport 365

Länk till källan: http://kodiadd-ons.com/repo
Antal video-tillägg: 19

Övriga fungerande Kodi-källor

Även om nedanstående Kodi-repos inte hamnar på topp 5-listan är de fortfarande ruskigt stabila, och rekommenderas skarpt.

#6 TV Add-ons (Fusion Repo)

TV Add-ons, före detta Fusion Repo, har haft problem med lagens långa arm – men numera fungerar källan hur bra som helst. Här hittar vi ett antal högkvalitativa Kodi-tillägg, och den mest kända är Github-browser, som i sin tur låter er installera appar direkt via Github. Allt ni behöver göra är att söka efter Github-användarnamnet – sen är det bara att tuta och köra.

Länk till källan: http://fusion.tvaddons.co

#7 Supremacy Repo

Här hittar vi enbart live sport-tillägg av olika slag såsom SportsDevil, Supremacy Sports, Elektra Vault samt många fler. Totalt bjussar Supremacy på 22 välskötta videotillägg och 5 programtillägg.

Länk till källan: http://supremacy.org.uk/zip/repo/

#8 Brettos Repo

Brettos är lite av en alltiallo-repo med tillägg inom alla kategorier såsom Anime, film, tv-serier, livesport, livekanaler samt mycket mer. Källan fokuserar även på att erbjuda appar med lite mer unikt material, mest äldre tv-serier och filmer, som i sin tur är svåra att hitta via andra källor.

Länk till källan: http://brettus.890m.com

#9 Bookmark Repo

Här är det nästan bara IPTV-tillägg som gäller, och bland de mest populära apparna hittar vi exempelvis MAD Streams och Live Stream Pro. Sammanlagt ingår ett tjugotal videotillägg.

Länk till källan: http://bliss-tv.com/blisstv/

#10 Magicality Repo

Magicality är en efterföljare till Blamo, som i sin tur stängdes ner efter hot från upphovsrättsmaffian. Här hittar vi främst Anime-material samt dramafilmer och dramaserier, om det nu är någonting som lockar.

Länk till källan: https://wilsonmagic.github.io/repo/

#11 AJ Repo

AJ är fylld till bredden med diverse alltiallo-tillägg som bjussar på alltifrån barnfilmer till livesport-event.

Länk till källan: http://ajbuilds.uk/repo

#12 Stream Hub Repo

Stream Hub satsar främst på att erbjuda film- och tv-serie-tillägg, och det verkar vara lite av ett framgångsrecept. Många tillägg bjussar dessutom på filmer i upp till 4K-kvalitet. Bildkvaliteten kan även skalas ner till som lägst 360p – om ni vill spara på mobildata vill säga.

Länk till källan: http://archive.org/download/repository.streamhub

#13 Sarcasm Repo

Här hittar vi främst lite mer obskyrt material såsom kinesiska, japanska samt thailändska filmer.

Länk till källan: http://sarcasmrepo.tech/

#14 Maverick TV Repo

Som namnet vittnar om är det främst live tv-tillägg som gäller här. Men vi hittar också en hel del tv-serie- och filmtillägg om vi letar en stund.

Länk till källan: http://mavericktv.net/mavrepo

#15 Lazy Kodi Repo

Lazy Kodi är en källa som i sin tur bjussar på ytterligare ett gäng källor. Förvirrade? Det behöver ni inte vara.

Efter att Lazy Kodi väl installerats hittar ni ett större gäng ytterligare källor som kan installeras via bara något knapptryck. Och jepp – som namnet hintar om sparar ni en hel del tid på detta – om ni vill installera många källor på en gång vill säga.

Länk till källan: http://lazykodi.com

#16 Diamond Wizard Repo

Här hittar vi främst film- och tv serie-tillägg såsom The Magic Dragon, Movie Theater Butter samt många fler. Bildkvaliteten är oftast super och än så länge har jag inte stött på några appar som inte fungerar.

Länk till källan: http://repo.rubyjewelwizard.com

#17 One Nation Repo

One Nation bjussar främst på sport- och film-appar. Bland utbudet hittar vi exempelvis Deceit, Joyride, Planet MMA samt många fler.

Länk till källan: http://repo.rubyjewelwizard.com

#18 Bludhaven Grayson Repo

Bludhaven Grayson är en relativt nystartad källa som visat sig bli riktigt populär. Här måste vi dock ladda ner en Zip-fil från Github för att komma igång, och kan tyvärr inte installera källan via att ange en webbadress. Hur som helst är det främst blandat material från USA samt Storbritannien som gäller.

Länk till Zip-fil: Github

#19 Mr. FreeWorld Repo

Här hittar vi främst film- och tv-serie-tillägg. Sammanlagt finns ett tjugotal sådana tillgängliga, som samtliga ska fungera hur bra som hest.

Länk till källan: http://legionworldtv.com/zips/

#20 Dimitrology Repo

Dimitrology är en mycket populär Kodi-källa. Både för att i princip alla större tillägg finns tillgängliga och för att vi kan installera ytterligare ett gäng källor direkt via Dimitrologys eget gränssnitt.

Länk till källan: https://dimitrology.com/repo

#21 Golden Gun Repo

I Golden Gun-källan hittar vi främst film- och tv serie-tillägg såsom I Am Ego tillsammans med ett tjugotal ytterligare appar.

Länk till källan: https://goldengunrepo.github.io/install/me/

#22 Simply Caz Repo

Här är det live tv-tillägg som gäller för hela slanten. Källan har dock börjat fasa ut tillägg som befinner sig inom den lagliga gråzonen för att istället satsa på helt lagliga alternativ. Buu! Säger många – inklusive jag.

Länk till källan: http://repo.cazwall.com/sc/

#23 DK-XBMC Repo

I DK-XBMC-källan hittar vi i huvudsak japanskt samt kinesiskt material; däribland främst Manga och Anime. Sammanlagt finns ett 40-tal appar att tillgå, och alla som vill ta del av dessa får snällt installera källan via Zip-filen som ni hittar i Github-länken nedan.

Länk till Zip-fil: Github

Då har denna ganska omfattande lista nått sitt slut. Om ni vill ge förslag på Kodi-källor som fortfarande håller måttet – hör gärna av er via kommentarsfältet nedan.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN