Meny

IvacyVPN firar Singles Day – bjussar på 20% rabatt

Black Friday och Cyber Monday är på ingång – men där är vi inte än. Just nu är det ”Singles Day” som firas, vilket är en högtid som har sitt ursprung i Kina.

Som ni ser på topplistan och i recensionen sköter IvacyVPN-gänget sig mycket bra. Loggpolicyn är helt perfekt och alla viktiga säkerhetsprotokoll (OpenVPN, PPTP, L2TP, SSTP och IKEv2) finns tillgängliga. Utöver detta kan samtliga vanliga enheter kopplas upp (Windows, Linux, Mac, iOS och Android) och en lång rad streamingtjänster kan låsas upp (inklusive Netflix, Hulu och BBC iPlayer).

Som billigast kommer ni undan med $1.07 i månaden, men då måste ni använda er av en liten luring. Om ni stannar kvar på IvacyVPNs landningssida en stund dyker en popup-skylt upp, som promotar 5-årsabonnemanget. Men den ser ni först efter ni fört muspekaren mot krysset, vilket indikerar att ni vill ge er iväg. Om ni använder er av en mobil enhet stannar ni helt enkelt kvar på sidan en stund, så ploppar popup-skylten upp efter ett tag.

Därefter registrerar ni rabattkoden, dvs. ”SINGLESDAY”, i rätt fält – sen är det bara att slanta upp.

ivacyvpn-rabattkod

Om ni istället vill teckna er för ett litet kortare abonnemang är det följande prislista som gäller:

prislista-för-ivacyvpn

Och även där sänker rabattkoden, dvs. (jag börjar nog bli lite övertydlig) ”SINGLESDAY”, prisnivåerna med 20%.

singles-day-rabattkod-ivacyvpn

Samma VPN-företag erbjuder även en pengarna tillbaka-garanti som sträcker sig över 30 dagar, vilket innebär att insteget till de lite längre abonnemangen inte blir lika blödigt.

Nåväl, jag har provkört IvacyVPN och var hur nöjd som helst, och det tror jag även att ni blir. Om ni vill ta del av erbjudandet är ett besök hos IvacyVPN.com en mycket bra idé.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN