Meny

SÄ kan du titta pÄ Being Human via amerikanska Netflix

Tv-serien Being Human finns inte tillgÀnglig via svenska Netflix. Detta dÄ Netflix inte har köpt de rÀttigheter som krÀvs för att de ska kunna fÄ visa serien i Sverige. Mer specifikt mÄste man byta region till USA för att fÄ tillgÄng till alla sÀsonger av Being Human. En VPN krÀvs dock.

SÄ kan du titta pÄ Being Human i Sverige

  1. Teckna dig för en VPN som klarar av att ”lura systemet”. CyberGhost och ExpressVPN ger dig mycket VPN för pengarna och lĂ„ser dessutom upp amerikanska Netflix. Men om du vill ha fler alternativ att vĂ€lja bland, lĂ€s gĂ€rna mer om de bĂ€sta VPN-tjĂ€nsterna för Netflix.
  2. Ladda ner programmet pÄ din enhet. De VPN-tjÀnster som vi pratar mer om i den hÀr artikeln erbjuder lÀttanvÀnda appar för Windows, MacOS, iOS, Android samt Linux.
  3. Logga in genom att uppge rÀtt inloggningsuppgifter.
  4. Koppla upp dig mot en amerikansk server. För att Netflix ska tro att du befinner dig i USA, och dÀrmed ska ge dig tillgÄng till deras amerikanska bibliotek.
  5. Starta Netflix-appen och streama Being Human.

Netflix infogram sv till usa

3 VPN-tjÀnster för att titta pÄ Being Human i Sverige

Cyberghost 200x112 1

Cyberghost VPN

Du betalar €2.00 (ca. 20 kronor) per mĂ„nad om du tecknar dig för 3 Ă„r, och fĂ„r Ă€ven ta del av 3 gratismĂ„nader. En 45 dagar lĂ„ng pengarna tillbaka-garanti inkluderas alltid.
€11.99
€2.00/mĂ„n
SPARA 83%
Till erbjudandet
Surfshark 200x112 1

Surfshark VPN

Du sparar 83 % och fĂ„r ta del av 3 gratismĂ„nader sĂ„vida du tecknar dig för 2 Ă„r. Du betalar €2.09 (ca. 21 kronor) per mĂ„nad, och en pengarna tillbaka-garanti pĂ„ 30 dagar inkluderas alltid.
€10.59
€2.09/mĂ„n
SPARA 80%
Till erbjudandet
Expressvpn 200x12 1

Express VPN

Du betalar $6.67 (ca. 55 kr) i mÄnaden och fÄr samtidigt ta del av tre gratismÄnader, som inkluderas med hjÀlp av denna rabattkupong. En pengarna tillbaka-garanti pÄ 30 dagar inkluderas alltid.
$12.95
$6.67/mÄn
SPARA 48%
Till erbjudandet

LÀs mer: The Last Airbender och Frasier Àr tvÄ bra serier pÄ amerikanska Netflix.

Varför finns inte Being Human pÄ Netflix i Sverige?

Det Àr brittiska BBC som Àger rÀttigheterna för Being Human. Netflix har i sin tur köpt upp rÀttigheterna för att visa Being Human, men inte för deras kunder i Sverige och resten av Skandinavien. Om man vill kunna titta pÄ Being Human mÄste man lÄsa upp amerikanska Netflix.

Kan man titta pÄ en Being Human-stream online?

Rent tekniskt kan du göra det, men det Àr ingen god idé. NÀrmare bestÀmt Àr de webbsidor som erbjuder Being Human-streams fulla med obskyr reklam och farliga pop-up-meddelanden. Det Àr alltid en bÀttre idé att titta pÄ Being Human via amerikanska Netflix.

Är det lagligt att titta pĂ„ Being Human via Netflix US?

Netflix kommer inte att ge dig en medalj för att du byter region. Men det Àr fullt lagligt byta region, Àven om Netflix gör vad de kan för att hindra detta genom att tillÀmpa kraftiga motÄtgÀrder. I detta fall en kraftfull Proxy-brandvÀgg som lÄngt ifrÄn alla VPN-tjÀnster kan överlista.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN