Meny

SÄ kan du titta pÄ The West Wing via amerikanska Netflix

Du kan inte titta pÄ The West Wing (eller Vita Huset som serien heter pÄ svenska) pÄ svenska Netflix. Föra att kunna lyckas med det mÄste du lÄsa upp den amerikanska versionen av Netflix, dÀr samtliga sÀsonger av West Wing finns tillgÀngliga. En VPN-tjÀnst krÀvs dock.

SÄ kan du titta pÄ Vita huset i Sverige

  1. Teckna dig för en bra VPN som klarar av att byta region för Netflix. CyberGhost och ExpressVPN Àr tvÄ utmÀrkta alternativ. Men om du kÀnner dig osÀker pÄ vilken VPN du ska vÀlja, dÄ Àr det en bra idé att lÀsa mer om de bÀsta VPN-tjÀnsterna för Netflix.
  2. Ladda ner VPN-programmet pÄ din enhet. Samtliga av de VPN-alternativ som vi pratar mer om i den hÀr artikeln erbjuder begripliga appar för MacOS, iOS, Android, Windows 10 samt Linux.
  3. Logga in i programmet genom att uppge rÀtt inloggningsuppgifter.
  4. Koppla upp dig mot en amerikansk server. SÄ att Netflix tror att du befinner dig i USA, nÀr du i sjÀlva verket surfar hemma frÄn soffan.
  5. Starta Netflix-appen och streama The West Wing.

Netflix infogram sv till usa

3 VPN-tjÀnster för att titta pÄ Vita Huset i Sverige

Cyberghost 200x112 1

Cyberghost VPN

Du betalar €2.00 (ca. 20 kronor) per mĂ„nad om du tecknar dig för 3 Ă„r, och fĂ„r Ă€ven ta del av 3 gratismĂ„nader. En 45 dagar lĂ„ng pengarna tillbaka-garanti inkluderas alltid.
€11.99
€2.00/mĂ„n
SPARA 83%
Till erbjudandet
Surfshark 200x112 1

Surfshark VPN

Du sparar 83 % och fĂ„r ta del av 3 gratismĂ„nader sĂ„vida du tecknar dig för 2 Ă„r. Du betalar €2.09 (ca. 21 kronor) per mĂ„nad, och en pengarna tillbaka-garanti pĂ„ 30 dagar inkluderas alltid.
€10.59
€2.09/mĂ„n
SPARA 80%
Till erbjudandet
Expressvpn 200x12 1

Express VPN

Du betalar $6.67 (ca. 55 kr) i mÄnaden och fÄr samtidigt ta del av tre gratismÄnader, som inkluderas med hjÀlp av denna rabattkupong. En pengarna tillbaka-garanti pÄ 30 dagar inkluderas alltid.
$12.95
$6.67/mÄn
SPARA 48%
Till erbjudandet

LÀs mer: Supergirl och Charmed Àr tvÄ av de bÀsta serierna pÄ amerikanska Netflix.

Varför finns inte West Wing pÄ Netflix i Sverige?

Det Àr det amerikanska tv-bolaget CBC som Àger rÀttigheterna för West Wing. Det innebÀr att Netflix mÄste köpa in denna tv-serie frÄn dem. Netflix har förvisso köpt rÀttigheterna för alla sÀsonger av Vita Huset, men bara för alla som kommer Ät den amerikanska versionen av Netflix.

Kan man titta pÄ en The West Wing-Stream?

Det Àr tekniskt möjligt, men samtidigt en dÄlig idé. De streamingsajter som erbjuder gratis Vita Huset-streams Àr fulla av skum reklam och skadliga pop-up-meddelanden. Det Àr en betydligt bÀttre idé att lÄsa upp amerikanska Netflix för att kunna titta pÄ The West Wing i Sverige.

Är det lagligt att titta pĂ„ Vita Huset i Sverige?

Det Àr lagligt att lÄsa upp Netflix i USA för att kunna titta pÄ dramaserien Vita Huset. Netflix tycker inte om att man byter region, och har dÀrför valt att införskaffa en stark brandvÀgg med mÄl att mota bort VPN-anvÀndare. Men olagligt Àr det inte, Àven om du inte fÄr nÄgon medalj av Netflix.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN