Meny

Pirat tv-leverantörer smutskastas av brittisk polisgrupp

En högt uppsatt person inom en brittisk polisavdelning som motverkar organiserad brottslighet har bestämt sig för att smutskasta i princip alla pirat tv-leverantörer i hela världen. GAIN, som avdelningen heter, beskyller IPTV-leverantörerna för att vara inblandade i människohandel, handel med vapen samt trafficking och övriga hemskheter.

Torrentfreak har gjort sitt för att ta reda på sanningen, och enligt dem finns det ingenting som pekar på att pirat tv-leverantörerna är inblandade i några skumma affärer.

Samma gäng har snackat med en person som driver ett medelstort europeiskt IPTV-nätverk, som hade följande att säga:

”Många av de som jag känner inom branschen sysslar bara med en sak, IPTV. Den andra skaran har i sin tur vanliga jobb som de går till, dag in och dag ut.”

Samma person passar också på att slå hål på en gammal myt som säger att de betalningsmetoder som IPTV-leverantörerna använder sig av skulle vara osäkra:

”Alla betalningar går via tredjepartsservrar, vilket innebär att vi aldrig får reda på vilka betalningsuppgifter som anges. Kunderna får utöver detta ange vilka personuppgifter de vill – vilket fungerar som ytterligare en trygghet.” 

Det verkar med andra ord som att det rör sig om en ren smutskastningskampanj från polisgruppens sida. Om de ens hade haft en smutta bevisning skulle den ha åkt fram för länge sedan i mina ögon.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN