Meny

SÄ kan du titta pÄ Fawlty Towers via amerikanska Netflix

Fawlty Towers finns inte tillgĂ€ngligt pĂ„ svenska Netflix. Detta pĂ„ grund av att det produktionsbolag som Ă€ger rĂ€ttigheterna till serien, det vill sĂ€ga BBC, har valt att enbart licensiera ut Fawlty Towers till Netflix-abonnenter som bor i USA. Men med en VPN kan du ”lura systemet”.

SÄ kan du titta pÄ Fawlty Towers i Sverige

  1. Teckna dig för en bra VPN. Som i sin tur klarar av att överlista de skyddsÄtgÀrder som Netflix tillÀmpar för att lÄsa in sina kunder i olika regioner. CyberGhost och ExpressVPN Àr tvÄ VPN-tjÀnster som fungerar utmÀrkt för det ÀndamÄlet.
  2. Ladda ner programmet pÄ din enhet, tex. din surfplatta. De VPN-tjÀnster som vi pratar mer om i den hÀr artikeln erbjuder lÀttbegripliga och kraftfulla applikationer för iOS, Android, Windows, MacOS och Linux.
  3. Koppla upp dig mot en amerikansk server. NÀr du har gjort det sÄ tror Netflix att du befinner dig i USA, nÀr du i sjÀlva verket befinner dig i Sverige.
  4. Starta Netflix, och streama Fawlty Towers. 

OBS: Det Àr lÄngt ifrÄn alla VPN-tjÀnster som klarar av att överlista Netflix kraftfulla Proxy-brandvÀgg. Men nedan har vi valt ut tre VPN-tjÀnster som klarar av det galant.

LÀs mer: De hÀr VPN-tjÀnsterna ger dig tillgÄng till amerikanska Netflix.

3 bra VPN-tjÀnster för att streama Pang i Bygget i Sverige

Cyberghost 200x112 1

Cyberghost VPN

Du betalar €2.00 (ca. 20 kronor) per mĂ„nad om du tecknar dig för 3 Ă„r, och fĂ„r Ă€ven ta del av 3 gratismĂ„nader. En 45 dagar lĂ„ng pengarna tillbaka-garanti inkluderas alltid.
€11.99
€2.00/mĂ„n
SPARA 83%
Till erbjudandet
Surfshark 200x112 1

Surfshark VPN

Du sparar 83 % och fĂ„r ta del av 3 gratismĂ„nader sĂ„vida du tecknar dig för 2 Ă„r. Du betalar €2.09 (ca. 21 kronor) per mĂ„nad, och en pengarna tillbaka-garanti pĂ„ 30 dagar inkluderas alltid.
€10.59
€2.09/mĂ„n
SPARA 80%
Till erbjudandet
Expressvpn 200x12 1

Express VPN

Du betalar $6.67 (ca. 55 kr) i mÄnaden och fÄr samtidigt ta del av tre gratismÄnader, som inkluderas med hjÀlp av denna rabattkupong. En pengarna tillbaka-garanti pÄ 30 dagar inkluderas alltid.
$12.95
$6.67/mÄn
SPARA 48%
Till erbjudandet

LÀs mer: Det finns fler bra serier pÄ amerikanska Netflix, likt Dexter och The Walking Dead.

Finns Pang i Bygget med svensk text?

NÀr du lÄser upp det amerikanska Netflix-utbudet för att kunna titta pÄ en Pang i Bygget- stream Àr det som bÀst engelska undertexter som gÀller. DÄ Fawlty Towers inte finns tillgÀngligt via svenska Netflix finns tyvÀrr inte heller svenska undertexter tillgÀngliga.

Kan man hitta en Fawlty Towers-stream online?

Du kan utan nÄgon större anstrÀngning hitta en Fawlty Towers-stream pÄ nÀtet genom att söka pÄ den frasen i en sökmotor, likt Google. Men de webbsidor som tillhandahÄller dessa typer av videoströmmar Àr allt som oftast osÀkra, med skum reklam i bedrÀgliga pop-up-rutor.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN