Meny

Männen bakom iStreamitall och Jetflix har erkänt

Två Las Vegas-bor, Darryl Julius Polo och Luis Angel Villarino, har erkänt sin delaktighet i driften av iStreamitall och Jetflix, två av USAs absolut största olicensierade streamingportaler.

Mer specifikt riskerar Polo, som ägde sajterna, och tjänat över en miljon dollar på dem, att få skaka galler i uppemot 20 år. Inkomstberäkningarna ska dessutom vara träffsäkra. Vid det här fallet har samtliga konto- och kreditkortsköp kunnat spåras – och då hade Polos försvarsteam inte mycket att sätta emot. Villarino var i sin tur en utvecklare som arbetade med sajterna under cirka ett år. Han riskerar ”bara” ett femårigt fängelsestraff.

istreamitall
iStreamitall

Sajterna är numera skrotade, men under sina glansdagar var de riktigt massiva. Polo har själv erkänt att plattformarna innehöll över 118.000 tv-serie-avsnitt samt strax under 11.000 filmer.

Eftersom de båda männen har erkänt kan de se fram emot något förkortade straff, men bara om de vittnar mot de sex personer som fortfarande misstänks för att ha varit inblandade. Rättegången kommer att äga rum i mars nästa år, rapporterar Torrentfreak.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN