Meny

Tweakbox rensar pirat-appar efter påtryckningar från filmbolag

Den populära tredjeparts-appbutiken TweakBox, som finns tillgänglig för både Android och iOS, har ”valt” att ta bort ett gäng pirat-appar. Denna gången rör det sig om film-appar såsom Popcorn Time, CotoMovies och MediaBox HD, skriver Torrentfreak.

Utrensningen kommer som en konsekvens av att produktionsbolaget bakom ”Hellboy”, en film som floppade fullständigt, valt att stämma Tweakbox-utvecklarna om inte pirat-apparna togs bort omedelbums.

TweakBox låter användare installera tredjeparts-appar, helt utan att iOS-enheten i fråga behöver jailbreakas. I apputbudet hittar vi bland annat modifierade versioner av populära appar såsom Twitter, Youtube samt Whatsapp – vilket Apple-vd:n Tim Cook knappast lär jubla över.

Han, och en armé av Apple-utvecklare, har sedan en lång tid tillbaka satt in diverse motåtgärder. Men än så länge fungerar Tweakbox utmärkt – även om de tvingas ta bort lite appar stup i kvarten.

Tweakbox-gänget meddelade att det var app-utrensningsdags via Twitter:

tweakremoved

Och många användare valde att genast ge uttryck för sin sorg:

coto-movies

Men även om apparna är borta från TweakBox har de inte blivit helt otillgängliga. Som när det kommer till nästan allt pirat-relaterat material finns det andra källor att välja på, som inte kan tas upp här.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN