Meny

Vad kostar ett mobilskal av bra kvalitet?

Ett mobilskal kostar i regel mellan 100 och 500 kronor. Priset du betalar beror främst på faktorer såsom kvalitet, märke, funktioner, reptålighet samt robusthet. Medianpriset för ett bra mobilskal ligger på omkring 200 kronor. För 200 kronor får du nästan alltid ett mobilskal av bra kvalitet.

Var kan man köpa sitt mobilskal?

Mobilskal finns att köpa nästan överallt. The Mobile Store är en bra resurs där man bland annat kan köpa iPhone 12 Pro Max mobilskal. Men de säljer även mobilskal till Android-enheter, så även surfplattor och datorer. Utöver The Mobile Store hittar du även skal på Ebay och Tradera.

Var ska man köpa sitt mobilskal?

Vi tycker att du ska köpa ditt mobilskal i en butik, förslagsvis en nätbutik. Om du köper ett mobilskal av en privatperson på tex. Blocket blir det svårt att reklamera eller lämna tillbaka skalet om du är missnöjd. Du har dessutom ingen ångerrätt när du köper mobilskal av en privatperson.

Måste man skaffa ett mobilskal?

Du behöver inte skaffa ett mobilskal, men ett mobilskal är en bra livförsäkring för din mobil. Om du exempelvis tappar din nya iPhone och den går sönder, då är det som lägst en självrisk på omkring 1 500 kr som gäller. Om din telefon är oförsäkrad är det än dyrare att laga den.

10 bra mobilskal bra för iPhone och Android

  1. Ett Magsafe-skal ”NoName” kostar i regel cirka 200 kr. Mobilskalet är så pass tunt att du kan ladda din telefon trådlöst med en Magsafe-laddare.
  2. Ett Supcase-skal kostar i regel cirka 400 kr. Detta mobilskal är mycket robust, och skyddar din telefon från både stöt- och fallskador.
  3. Ett Mujjo Full Leather-skal kostar i regel cirka 500 kr. Dessa mobilskal är kompakta, snyggt designade och gjorda av äkta fullkornigt läder.
  4. Ett Ghostek-skal kostar i regel cirka 250 kr. Mobilskal från Ghosttek är alltid robusta, och man får oftast rum med minst tre kredit- eller betalkort i dem.
  5. Ett Spigen Ultra-fodral kostar i regel cirka 300 kr. Spigen Ultra-fodral är kompakta, och ger ett bra skydd mot tapp- och stötskador.
  6. Designa ditt eget skal, som i regel kostar omkring 200 kr. Du kan få en egen logotyp eller bild inpräntad på skalet, ibland även ditt namn.
  7. Ett Pop it Fidget-skal kostar i regel cirka 150 kr. Detta mobilskal lämpar sig bäst för barn, och består av små luftbubblor som man kan trycka in.
  8. Ett Boom of Sweden-skal kostar i regel cirka 200 kr. Här är det svensk design som gäller, och dessa mobilskal är i många fall både genomskinliga och kompakta.
  9. Ett Armor Guard-skal kostar i regel cirka 200 kr. Detta mobilskal skyddar din telefon mot såväl stötar som tappskador. Det är stort, robust och prispressat.
  10. Ett Litichi-skal kostar i regel cirka 100 kr. Mobilskal i Litichi-serien är kompakta samt diskreta, och det är nästan alltid ett lågt pris som gäller.

Använder du ett mobilskal, eller tycker du att det är onödigt? Oavsett svar, diskutera gärna mer i kommentarsfältet nedan.

Upplysning om samarbete

Denna artikel är framtagen i samarbete med The Mobile Store. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan VPNBasen förbli en reklamfri webbsida för upplysningar och information om VPN och mjukvara.

2 KOMMENTARER

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN