Meny

NordVPN fyller år och firar med presenter och rabatter

Då många VPN-företag lovar exakt samma saker kan vara svårt att välja rätt. De som inte är insatta i VPN-svängen väljer oftast det billigaste alternativet, men det är fel. Om ni går den vägen är risken överhängande att ni blir missnöjda.

I den här artikeln ska vi snacka mer om en sann VPN-jätte, dvs. NordVPN, som är mitt uppe i sitt födelsekalas. Mer specifikt fyller de åtta år, och detta ska firas med både rabatter och presenter.

Om ni vill bli kund hos dem anser jag att ni bör köra på treårs-abonnemanget. Om gör så sparar ni 70% i jämförelse med om ni skulle betala månatligen. Den enda nackdelen är att ni tvingas betala hela beloppet i en klumpsumma. Men då besparingen är ganska stor kan det vara värt besväret. Allt som allt går treårs-varianten loss på €112, eller omkring 1180 kronor, vilket motsvarar cirka 33 kronor i månaden.

Om ni inte är beredda att teckna er för tre år finns även tvåårs- och ettårs-abonnemangen tillgängliga, men där är kostnadsbesparingen inte lika stor. Tvåårsplanen kostar cirka €107, eller omkring 1126 kronor, vilket motsvarar cirka 47 kronor månatligen. Men samtidigt – tänk gärna på att treårs-abonnemanget bara är 54 kronor kronor dyrare, och ett betydligt mer prisvärt alternativ. Rent prismässigt ser inte heller ettårs-abonnemanget särskilt lockande ut.

Om ni kör på treårs-dealen får ni även en liten present, och det i form av en abonnemangs-förlängning. Efter att ni tecknat er för tre år lottar NordVPN ut förlängningar som kan landa på en månad, ett år eller tre år. Så fort ni loggat in på era kontosidor får ni reda på vad ni har vunnit. Ingen vet dock hur NordVPN:s slumpgenerator fungerar, så jag kan tyvärr inte avslöja någonting beträffande vinstchanserna. Det här är den enda ledtråden vi får:

”Utlottningen är slumpmässig, men som med allt annat i livet: ju större pris, desto svårare är det att få.”

Om ni vill veta mer om NordVPN, ta gärna en titt på recensionen. Och sist men inte minst vill jag påminna er om att en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti ingår, oavsett vilket abonnemang ni tecknar er för.

Gör så här för att ta del av födelsedagserbjudandet:

Steg 1: Ta er till NordVPNs kampanjsida och välj ”Knip Födelsedagsdealen”

nordvpn-knip-födelsedagsdeal

Steg 2: Välj treårs-dealen och följ resten av instruktionerna.

treårsdealen

Erbjudandet gäller tillsvidare, och kan nyttjas via samtliga av de länkar som ni hittar på VPNBasen.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN