Meny

GooseVPN erbjuder livstidsabonnemang för €139

Den nederländska VPN-aktören GooseVPN har meddelat att de erbjuder ett livslångt abonnemang för 139 euro, eller cirka 1 450 kronor. Erbjudandet är giltigt till och med den första augusti, 2020.

GooseVPN har sitt säte i Rotterdam, Nederländerna, och fick stora mängder beröm vid recensionstillfället. Mer specifikt sparas inga känsliga loggar, supportmedarbetarna är kunniga samt kvicka och hastighetsläget sviker inte. Apparna är dessutom lättanvända, och finns tillgängliga för alla vanliga operativsystem, inklusive Windows, Mac och Android och iOS.

goosevpn-livstidsabb

Är ett livstidsabonnemang en bra idé?

Du tar alltid en risk när du köper ett livstidsabonnemang. I värsta fall får du inte det du betalar för, och du kan inte heller visa ditt missnöje genom att byta VPN, då du redan betalat en stor summa pengar i förskott. De uppenbara fördelarna är att du slipper förnya abonnemanget gång efter annan, samt att det pris du betalar blir lågt om du nyttjar VPN-tjänsten länge. Tänk gärna på att du står för det slutgiltiga beslutet samt att mina ord endast bör ses som en rekommendation, inte absolut fakta.

Jag anser dock att GooseVPN är att lita på. För det första presterar de mycket starkt, för det andra har de ett gott rykte online och för det tredje tar de bra betalt för sitt livstidsabonnemang, som dessutom är tidsbegränsat.

livstidsabonnemang

Mer specifikt erbjuder de inte ett lockpris, för att tjäna snabba pengar, och då en tidsbegränsning är aktuell är det bara ett begränsat antal livstidskunder som strömmar in.

Livstidserbjudandet är giltigt från alla GooseVPN-länkar du hittar på VPNBasen, och är inte exklusivt för denna webbsida. Men om du väljer att nyttja erbjudandet uppskattar vi om du klickar dig vidare via VPNBasen, då vi på så sätt kan bidra med nyinvesteringar för webbsidan, samt hålla sajten fri från reklam.

Besök GooseVPN.com

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN