Meny

IvacyVPN:s nyårsdeal: 90% rabatt – dvs $0.99/mån

IvacyVPN lanserade för någon dag sedan sitt nyårserbjudande. Mer specifikt ligger det ordinarie månadspriset på $9.95/mån, medans nyårspriset landar på $0.99/mån, vilket innebär att ni sparar 90%.

Prisnivån är unik. Det finns ingen högpresterande VPN-tjänst på marknaden som klarar av allt, och som dessutom lägger sig under en dollar i månaden. Om ni väljer att nyttja nyårsdealen betalar ni $60.00, som dras på en och samma gång. Men när det besväret väl är ur vägen har ni rätt att nyttja allt som IvacyVPN har att bjussa på i ett halvt årtionde.

Om ni istället vill teckna er för ett år är det $40.00 som gäller, vilket innebär att månadskostnaden landar på $3.33/mån. Som ni själva säkert är med på är nyårsdealen den bästa vägen att gå – åtminstone i nuläget.

Mer information om VPN-företaget ifråga hittar ni i recensionen. Väl där får ni reda på att ett skydd mot spionprogram ingår, att servrarna uppgår till 1.000+, att alla viktiga säkerhetsprotokoll finns tillgängliga, att Netflix samt BBC iPlayer kan låsas upp samt mycket mer. Utöver detta ingår även en pengarna tillbaka-garanti som sträcker sig över 30 dagar, så i praktiken har ni inte mycket att förlora.

Klicka på knappen nedan (eller på någon av artikelns länkar) för att läsa mer om IvacyVPNs nyårsdeal.

Ta er till IvacyVPNs nyårsdeal

Vad tycker ni om Icacys nyårserbjudande? Och om ni kör med IvacyVPN just nu, är ni nöjda?

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN