Meny

Så kan du titta på 30 Rock via amerikanska Netflix

30 Rock finns inte tillgängligt på svenska Netflix. För att kunna titta på 30 Rock i Sverige måste du därför låsa upp amerikanska Netflix. Och för att låsa upp amerikanska Netflix behöver du en VPN-tjänst som klarar av att besegra de motåtgärder som Netflix tillämpar.

Varför kan man inte titta på 30 Rock i Sverige?

Det är det amerikanska produktionsbolaget NBC som äger rättigheterna för 30 Rock. För att tjäna pengar väljer NBC att sälja licensen för 30 Rock till bland annat Netflix. Netflix har dock valt att bara inkludera 30 Rock i det amerikanska biblioteket, och inte det svenska.

Så kan du titta på 30 Rock i Sverige?

  1. Skaffa en VPN som klarar av att låsa upp Netflix i USA. Cyberghost och ExpressVPN är två bra alternativ. Men om du är osäker, då är det en bra idé att jämföra de bästa VPN-tjänsterna mot varandra i vår samlingsartikel som går i det temat.
  2. Ladda ner VPN-programmet till din enhet, exempelvis din telefon. Alla VPN-tjänster som vi pratar mer om i denna artikel erbjuder begripliga program för iOS, Android, Windows, MacOS samt Linux.
  3. Koppla upp dig mot en amerikansk server. Så att Netflix tror att du befinner dig i USA, och därmed ger dig tillgång till det amerikanska biblioteket.
  4. Starta upp Netflix, och streama 30 Rock.

Cyberghost laser upp

3 bra VPN-tjänster för att streama 30 Rock i Sverige

Cyberghost 200x112 1

Cyberghost VPN

Du betalar €2.00 (ca. 20 kronor) per månad om du tecknar dig för 3 år, och får även ta del av 3 gratismånader. En 45 dagar lång pengarna tillbaka-garanti inkluderas alltid.
€11.99
2.00/mån
SPARA 83%
Till erbjudandet
Surfshark 200x112 1

Surfshark VPN

Du sparar 83 % och får ta del av 3 gratismånader såvida du tecknar dig för 2 år. Du betalar €2.09 (ca. 21 kronor) per månad, och en pengarna tillbaka-garanti på 30 dagar inkluderas alltid.
€10.59
2.09/mån
SPARA 80%
Till erbjudandet
Expressvpn 200x12 1

Express VPN

Du betalar $6.67 (ca. 55 kr) i månaden och får samtidigt ta del av tre gratismånader, som inkluderas med hjälp av denna rabattkupong. En pengarna tillbaka-garanti på 30 dagar inkluderas alltid.
$12.95
$6.67/mån
SPARA 48%
Till erbjudandet

Tips: Det finns många underhållande serier på Netflix i USA.

Netflix infogram sv till usa

Är det lagligt att titta på 30 Rock i Sverige?

Det är fullt lagligt att skaffa en bra VPN som låser upp Netflix i USA, för att kunna titta på 30 Rock. Netflix kommer knappast att ge dig en medalj för att du låser upp ett bibliotek i ett annat land, men det är fullt lagligt och Netflix kan inte göra någonting åt saken.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN