Meny

Se på Boxer Play utomlands med en VPN-tjänst

Boxer Play kan inte nås utanför Sveriges gränser, men det lilla problemet löser VPN-tekniken. Tack vare samma typ av teknik kan ni ta del av alla svenska tv-plattformar oavsett om ni bor utomlands, eller ”bara” är på resande fot.

Hur går upplåsningen till?

VPN-tekniken låter er surfa som om ni vore i Sverige, fast ni i själva verket är någon helt annanstans.

På detta sätt tillåts ni ”lura systemet”. Mer specifikt byts era utländska IP-adresser ut mot svenska sådana, vilket innebär att en lång rad streamingtjänster kan låsas upp – inkl. Boxer Play förstås.

Hur låser ni upp Boxer Play utomlands?

Processen är mycket enkel, och går till enligt följande:

#1. Teckna er för ett kompetent VPN-alternativ, såsom Cyberghost(recension) eller ExpressVPN(recension). De två VPN-alternativ som precis nämnts fungerar utmärkt för att överlista Boxer Plays skydd, men om ni vill välja och vraka bland fler VPN-alternativ kan ni alltid ta en kik under nästa rubrik.

#2. Ladda ner en VPN-app till den enhet ni använder er av. De två ovanstående VPN-alternativen erbjuder egenutvecklade appar för alla vanliga enheter, inklusive Windows, Mac, iOS och Android.

#3. Koppla upp er mot en svensk server.

#4. Ni kan nu se på Boxer Play utomlands, och ta del av allt material som samma plattform har att erbjuda.

Bra VPN-alternativ som låser upp allt, inkl. Boxer Play

#1. Cyberghost

cyberghost-logo-landingssida-696x

Cyberghost är förstavalet i många topplistor, inklusive denna. Detta VPN-företag klarar av att låsa upp precis allt, inklusive SVT Play, Viaplay, Netflix, BBC iPlayer och Boxer Play förstås. VPN-företaget utmärker sig inom nästan samtliga kategorier, och det är främst allsidigheten som är Cyberghosts största styrka.

Mer specifikt är VPN-servrarna rappa som bara den, serverparken är dessutom stor som attan (världens största) och kundsupporten springer varv runt många av konkurrenternas hjälpavdelningar. Utöver detta har de även granskats av externa säkerhetsföretag, som bland annat bekräftat att VPN-apparna fungerar som de ska, samt att inga känsliga loggar sparas.

VPN-klienter finns tillgängliga för alla tänkbara plattformar, såsom Windows, Mac, iOS, Android och Linux, och det är inte heller några problem att tjonga in VPN-tjänsten i routern. Om ni går den vägen skyddar ni samtliga enheter på en och samma gång, dvs – alla enheter som kopplas upp mot en VPN-bestyckad router skyddas per automatik.

Sist men inte minst – hur ser prisläget ut egentligen? Jovarrs, Cyberghost lägger sig ruskigt lågt om vi tänker pris kontra prestanda. De bjussar även på en generös pengarna tillbaka-garanti, som är giltig i 45 dagar.

Närmare bestämt är Cyberghost det absolut bästa VPN-valet, och om ni kör på dem – välj gärna ett längre abonnemang för att pressa ner prisnivån så långt ner det bara går.

Testa Cyberghost nu!

Läs gärna recensionen för att få mer information om hur Cyberghost presterar.

InformationAttribut
Företagets säteRumänien
Antal servrar6200+ i 90+ länder
Appar förWin 10, Linux, Mac, iOS och Android
Antal samtida enheter som tillåts7
Låser upp ITV HubJa
Låser upp BBC iPlayerJa
Låser upp Netflix (USA)Ja
Låser upp svenska tv-plattformarJa
Pengarna tillbaka-garanti45 dagar
Pris från€2.75
WebbsidaCyberghost.com

#2. ExpressVPN

expressvpn-landningssida-liten

ExpressVPN är en riktig VPN-jätte, som presterar lika bra som Cyberghost, men är snäppet mer kostsamma.

Vi värmer upp med att snacka lite mer om de positiva aspekterna: VPN-servrarna är mycket kvicka, VPN-apparna gör sitt jobb på ett underbart sätt och serverparken är enorm, men dock inte lika stor som listettans.

Men hur är det med Boxer Play då, kan de överlistas? Jepp, det kan de – tillsammans med ett jättelass med övriga streamingtjänster såsom C More, Viaplay, Netflix, SVT Play och ett flertal andra.

Den enda minuspunkten är som sagt prisnivån, som kan uppfattas som något saltad. Men om vi tar hänsyn till allt ni får ta del av är prislappen mer än human. Och om ni fastnar för just det här VPN-företaget, passa gärna på att teckna er för ett längre abonnemang – för att på så sätt kunna spara en hacka.

Testa ExpressVPN nu!

Läs gärna mer om vad andra användare tycker om ExpressVPN i recensionen.

InformationAttribut
Företagets säteBrittiska Jungfruöarna
Antal servrar3000+ i 94+ länder
Appar förWin 10, Linux, Mac, iOS och Android
Antal samtida enheter som tillåts5
P2P och torrentingTillåts
Låser upp ITV HubJa
Låser upp BBC iPlayerJa
Låser upp Netflix (USA)Ja
Låser upp svenska tv-plattformarJa
Support viaWebbformulär, chatt och mail
Pengarna tillbaka-garanti30 dagar
Pris från:$6.67
WebbsidaExpressVPN.com

#3. IvacyVPN

ivacyvpn-landningssida

IvacyVPN är förvisso inte superkända i Sverige, men det är inte av någon som helst betydelse då de presterar minst lika bra som jättarna, och tar betydligt mindre betalt för besväret.

VPN-appar finns tillgängliga för alla vanliga enheter, såsom Linux, Mac, Windows, iOS och Android – och de funkar utmärkt. Serverparken är dock något mindre i jämförelse med de två ovanstående jättarna, men då VPN-servrarna trummar på snabbt och fint är det ingen större nackdel.

På streamingfronten låser de upp precis allt. Om vi bortser från Boxer Play kan även SVT Play, SF Anytime, HBO Nordic, Netflix, BBC iPlayer och en lång rad fler plattformar överlistas.

För att sammanfatta läget är IvacyVPN ett utmärkt VPN-alternativ för alla som inte har råd att lägga alltför mycket kosing på en VPN-tjänst, men samtidigt vill kunna ta del av en riktigt högpresterande VPN-tjänst.

Testa IvacyVPN nu!

Läs gärna den mer detaljerade recensionen för att få veta mer om IvacyVPN.

InformationAttribut
Företagets säteSingapore
Antal servrar1000+ i 100+ länder
Appar förWin 10, Mac, iOS och Android
Antal samtida enheter som tillåts5
Låser upp ITV HubJa
Låser upp BBC iPlayerJa
Låser upp Netflix (USA)Ja
Låser upp svenska tv-plattformarJa
Pengarna tillbaka-garanti30 dagar
Pris från$1.33
WebbsidaIvacyVPN.com

#4. OVPN

ovpn-landningssida-696

Svenska OVPN utmärker sig på många sätt: samtliga appar har svenska gränssnitt, alla guider är skrivna på svenska och kundsupporten snackar exakt samma språk. Det är unikt inom VPN-svängen vill jag lova.

Utöver det är säkerhetsläget helt perfekt, då de äger sin egen hårdvara och inte sparar några känsliga loggar. Det innebär att ingen, såsom Polisen, upphovsrättslobbyn, upphovsrättstrollen eller några andra skojare kan spionera på er. Inte ens OVPN-gänget själva vet vad ni gör – då samtliga VPN-servrar är inställda på att inte spara ett jota.

När det kommer till att låsa upp streamingtjänster utomlands klarar de av att överlista nästan allt, inklusive Boxer Play. De kan dock inte låsa upp BBC iPlayer, men om ni klarar er utan den brittiska public service-portalen spelar det förstås ingen roll.

Om vi ska vara pilliga erbjuds inte några egenutvecklade appar för iOS samt Android, väl där är det tredjepartsalternativ som gäller. Det innebär att installationsprocessen kan ta marginellt längre tid, men då smidiga guider finns på plats borde inte det spela någon större roll.

Summa summarum: OVPN är ett mycket stabilt VPN-alternativ som presterar utmärkt och inte tar alltför mycket betalt för besväret. De kan mycket väl vara värda en närmare kik, och som vanligt – kör gärna på den längsta abonnemangsformen för att pressa ner priset en bit.

Testa OVPN nu!

Läs gärna mer om hur OVPN presterar i recensionen.

InformationAttribut
Företagets säteSverige
Antal servrar83+ i 13+ länder
Appar förWin 10, Mac, iOS och Android
Antal samtida enheter som tillåts4
P2P och torrentingTillåts
Låser upp ITV HubJa
Låser upp BBC iPlayerNej
Låser upp Netflix (USA)Ja
Låser upp svenska tv-plattformar Ja
Kompatibel med routrarJa
Support viaWebbformulär, chatt och mail
Pengarna tillbaka-garanti10 dagar
Pris från49 kr
WebbsidaOVPN.com

#5 Surfshark

surfshark-logo-landningssida-696x-1

Det är absolut inget fel på Surfshark, men de kan tyvärr inte mäta sig med varken Cyberghost eller ExpressVPN.

Nåväl, vi inleder som vanligt med att ta en kik på de positiva faktorerna, för att sedan avsluta med lite gnäll. VPN-apparna är det absolut inget fel på. De är många till antalet, och passar för såväl nybörjare till mer härdade VPN-torskar.

På streamingfronten går det inte heller att klaga, då precis alla tv-plattformar kan överlistas. Utöver det är VPN-servrarna rappa, och serverparken relativt stor.

Surfshark utmärker sig dessutom inom en aspekt: Ni får koppla upp hur många enheter ni vill på samma en och samma gång utan att VPN-företaget säger stopp och belägg. Många VPN-aktörer tillämpar exakta gränser på omkring fyra till sju samtidigt uppkopplade enheter, men som sagt – den lilla bromsklossen slipper ni med Surfshark. Ni bör dock inte koppla upp mer än 15 till 20 enheter, om ni gör så lär kundsupporten höra av sig och undra vad som försiggår.

Sist men inte minst: Prisläget – vad landar det på? Sanningen är att Surfshark lägger sig riktigt bra rent prismässigt, i synnerhet om ni väljer att köra på ett längre abonnemang.

För att knyta ihop säcken är Surfshark en riktigt högpresterande VPN-lösning, även om de inte kan mäta sig med de absolut bästa VPN-alternativen.

Testa Surfshark nu!

Ta gärna en titt i recensionen för att få reda på hur Surfshark presterar i detalj.

InformationAttribut
Företagets säteBrittiska Jungfruöarna
Antal servrar1.000+ i 61+ länder
Appar förWin 10, Mac, iOS och Android
Antal samtida enheter som tillåtsObegränsat
P2P och torrentingTillåts
Låser upp ITV HubJa
Låser upp BBC iPlayerJa
Låser upp Netflix (USA)Ja
Låser upp svenska tv-plattformar Ja
Kompatibel med routrarJa
Support viaWebbformulär, chatt och mail
Pengarna tillbaka-garanti30 dagar
Pris från€2.09
WebbsidaSurfshark.com

Nu har ni fått kika på fem mycket bra VPN-alternativ, som alla klarar av att låsa upp Boxer Play utomlands. Med det sagt tittar vi närmare på mer frågor och svar som har med Boxer Play att göra.

Är det lagligt att låsa upp Boxer Play utomlands?

Ja. Det finns inga lagar eller restriktioner som säger att Boxer Play inte får låsas upp utomlands.

Varför måste Boxer Play låsas upp utomlands?

Boxer köper in allt material, dvs. filmer, sportevenemang och tv-serier, från stora film- och produktionsbolag som vill kunna sälja samma material flera gånger, till olika geografiska marknader. Tack vare detta maximerar de sin vinst, samtidigt som ni kunder snuvas på det de betalar för.

Kan Boxer Play låsas upp gratis?

Ja. Många VPN-leverantörer erbjuder gratis prova på-konton som kan nyttjas i uppemot en månad – helt utan risk. I många fall behöver ni inte ens uppge era betaluppgifter.

De VPN-alternativ som är gratis rakt igenom, dvs. inte erbjuder några premiumversioner – kan inte rekommenderas. Dessa säljer vidare all information till diverse skumma reklaminstitut, och hastighetsläget ser dessutom riktigt tråkigt ut.

När måste Boxer Play låsas upp?

Om ni befinner er utanför EU/EES-området blir Boxer Play helt otillgängligt. I länder såsom:

  • Brasilien
  • Egypten
  • Iran
  • USA
  • Kanada
  • Mexiko
  • Indien
  • Japan

Och många fler är en VPN-tjänst ett måste om ni vill kunna komma åt Boxer Play-utbudet.

Vad har Boxer Play att erbjuda?

På Boxer Play-plattformen hittar ni en lång rad filmer, serier, barnprogram samt live tv-kanaler såsom TV 3, Femman, TV 10 samt många fler.

tv-kanaler-som-ingår-på-boxer-play-1

Utöver detta ingår följande kanaler i samtliga abonnemang:

gratiskanaler-för-boxer-play-1

Observera att kanalantalet skiftar beroende på vilket Boxer Play-abonnemang ni tecknat er för. När det kommer till filmerna, serierna och sportmaterialet kan ni räkna med att hitta det mesta som finns tillgängligt på C More, Viaplay samt SF Anytime.

Vad kostar Boxer Play?

Boxer Play kostar 49 kronor/mån för kunder som prenumererar på något av företagets linjära tv-paket. Om ni inte gör så kostar ett renodlat Boxer Play-abonnemang från 99 till omkring 500 kronor kronor.

Vilka enheter fungerar med Boxer Play?

Boxer Play kan nås på alla större plattformar, inklusive iOS, Android, Mac samt Windows.

boxer-för-ios
Boxer Play för iOS..

Sammanfattning

Om ni befinner er utanför EU-området är Boxer Play helt otillgängligt. En kompetent VPN-tjänst låter er dock ”lura systemet” – och vips blir samtliga svenska tv-plattformar tillgängliga på en och samma gång.

Samtliga VPN-alternativ som recenserats hittar ni alltid på topplistan, men om ni inte vill pallra er dit är Cyberghost(recension) samt ExpressVPN(recension) två mycket bra VPN-aktörer.

Brukar ni använda er av en VPN-tjänst för att låsa upp svenska tv-kanaler på resande fot? Och om så skulle vara fallet – är ni nöjda? Hör gärna av er via kommentarsfältet för att diskutera mer.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN