Meny

Julerbjudande hos Cyberghost: 79% rabatt på ettårs-abonnemanget

Cyberghost är en av världens mest högpresterande VPN-aktörer, och då är juletider väljer de att bjussa på ett riktigt schysst erbjudande. Tack vare julerbjudandet sänks årskostnaden för ettårs-abonnemanget till totalt $33.00, vilket innebär att månadskostnaden landar på $2.75 (ni sparar 79%). Om ni istället vill satsa på ett sexmånadersabonnemang är det $4.99/månad som gäller (ni sparar 62%). Men allt som allt, det årslånga abonnemanget är den bästa vägen att gå – åtminstone i nuläget.

Cyberghost presterar mycket bra inom alla mätbara kategorier, och ligger för närvarande etta på VPN-topplistan, tätt följda av bland annat OVPN, NordVPN och ExpressVPN.

Mer specifikt bjussar Cyberghost på snygga och säkra appar för alla vanliga enheter samt en gigantisk serverpark med över 5.700 servrar. Utöver detta kan ni koppla upp sju enheter på en och samma gång, supportsidan är dessutom mycket bra uppstyrd och Netflix samt BBC iPlayer kan överlistas hur lätt som helst. Om ni vill veta mer om Cyberghost kan ni alltid välja att läsa recensionen, men om det är julerbjudandet ni vill åt – klicka på knappen nedan så slussas ni vidare bums.

Ta er till Cyberghosts Julerbjudande

OBS: Cyberghost-gängets jul-deal är giltig tom. 2019-12-27.

Om ni vill komma ännu billigare undan, kika gärna in IvacyVPNs julkampanj, som inte heller går av för hackor. Väl där är det 83% rabatt som gäller, inkl. ett år gratis, inkl. en gratis lösenordshanterare.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN