Meny

Så kan du se TV2 Sumo utanför Norge med en VPN!

TV2 Sumo är en av Norges mest omtyckta tv-plattformar. Men du kan inte titta på TV2 Sumo utanför Norges gränser, utan en VPN-tjänst vill säga.

I den här artikeln förklarar vi hur du kan titta på TV2 Sumo utanför Norge, till exempel i Sverige, på ett säkert, lagligt och prispressat sätt.

Så titta då på TV2 Sumo i Sverige

  1. Skaffa ett VPN-abonnemang.
  2. Ladda ner och installera en VPN-app för din enhet.
  3. Koppla upp dig mot en norsk VPN-server. Då tror TV2 Sumo att du befinner dig i Norge när du egentligen befinner dig utanför landets gränser, tex. i Sverige.
  4. Starta TV2 Sumo-appen! Nu kan du komma åt TV2 Sumo var du än befinner dig.

Läs mer: Jämför över 60 VPN-tjänster i Sveriges största test av VPN-tjänster!

Läs mer: Vad är en VPN-tjänst egentligen? Ett komplett svar för alla som vill lära sig mer om tekniken.

3 bra VPN-tjänster som låser upp TV2 Sumo

  1. Surfshark, som du kan läsa mer om i vårt test av Surfshark.
  2. ExpressVPN, som du kan läsa mer om i vårt test av ExpressVPN.
  3. OVPN, som du kan läsa mer om i vårt test av OVPN.

Varför är TV2 Sumo blockerat utanför Norge?

TV2 Sumo är blockerat utanför Norge för att de bara köper in rättigheterna till sina program eller sportevenemang till just Norge. Att köpa in tex. en Premier League-licens som också gäller i Sverige skulle bli jättedyrt. Om TV2 Sumo visar PL utanför Norge straffas de med böter.

Kan man se TV2 Sumo utanför Norge med vilken VPN som helst?

Nej. För att inte få böter av innehållsleverantörerna måste tv-plattformar såsom TV2 Sumo använda sig av en speciell nätverksteknik (DPI – eller Deep Packet Inspection), för att kunna regionslåsa sitt material till Norge.

Med DPI-tekniken kan TV2 se om du använder en VPN, eller om du befinner dig i Norge. Men VPN-tjänster som presterar perfekt, som vi bland annat introducerat i denna artikel, klarar i sin tur av att ”lura systemet”.

De kan alltså få TV2 Sumo att tro att du har en vanlig norsk uppkoppling när du egentligen kanske befinner dig i Sverige, Norge, Danmark, Spanien eller Thailand.

 

10 kriterier för att hitta bästa VPN för TV2 Sumo

Faktorer for att hitta basta vpn infografik 1

Läs mer: Så kan du se på svensk tv utomlands med en VPN.

Du kan också låsa upp dessa tv-plattformar med en VPN

Svar på vanligt ställda frågor

3 vanner tittar pa tv

Är det lagligt att låsa upp TV2 Sumo utanför Norge?

Det är 100 % lagligt att låsa upp TV2 Sumo utanför Norge. Du får kanske inget tackbrev av vare sig TV-leverantörerna eller TV2 Sumo, men att låsa upp material du redan betalar för kan ingen straffa dig för. Det värsta som kan hända är att du får ett felmeddelande på din skärm.

Kan jag låsa upp TV2 Sumo utanför Norge gratis?

Du kan inte titta på TV 2 Sumo med en gratis VPN-tjänst. Gratis VPN-tjänster innehåller ofta virus och/eller spionprogram, och gratis VPN-tjänster kan inte heller låsa upp några streamingplattformar. Utöver det är det vanligt att kostnadsfria VPN-tjänster sparar din webbhistorik.

Webbhistoriken säljer de därefter till diverse annonsbolag för att således kunna tjäna pengar. Värt att lägga till är att i princip alla betal-VPN-tjänster erbjuder öppet köp i mellan 30 och 45 dagar, så om du inte kan låsa upp TV2 Sumo får du alltså pengarna tillbaka.

Prenumerera
Notifiera mig om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

De senaste artiklarna

Mer om VPN